Kostrådgivning

Optimera dina träningsresultat med rätt kosthållning
Vi träffar nästan dagligen människor som har frågor gällande sin kosthållning, olika dieter eller hur de ska gå tillväga för att optimera deras träningsresultat. Det vi upplever i väldigt många fall är att många av dessa personer har vetskapen om att det är viktigt med en god och välbalanserad kost.
Det som däremot inte är riktigt lika vanligt förekommande är hur pass stor den faktiska påverkan kosten har på såväl din fysiska men även psykiska hälsa.
Med hjälp av rätt anpassad kost- och näringsintag utefter dig, dina önskemål och ditt nuläge kan vi, utöver att reglera din vikt eller öka ditt välmående, även se till att optimera din fysiska utveckling samt dina idrottsliga prestationer!

Du skulle inte tanka din bensindrivna bil med diesel?
Vart vi än vänder oss, vart vi än läser eller vart vi än tittar möts vi av olika råd och rön, olika hälsotrender eller olika dieter.
– Bästa dieten för optimal viktnedgång!
– Ät såhär och minska dina blodfetter!
Det stora problemet är att detta bygger missuppfattningar och förvirringar för den enskilda individen. 
Vi har alla olika genetiska förutsättningar och kan svara annorlunda på olika livsmedel. Bara för att någonting funkar för en person innebär det inte att det passar för alla!

Du skulle till exempel inte tanka din bensindrivna bil med diesel bara för att det funkade för din vän, som dessutom visade sig ha just en bensindriven bil?Det finns inte ett kostråd som passa alla.
Det finns inte en hälsotrend som passar alla.
Det viktigaste när det kommer till din kosthållning är att den är anpassad utifrån dina förutsättningar och egenskaper.
Det bästa kostrådet är det som hjälper dig uppnå det du vill, oavsett om det är i prestations-, viktreglerings- eller hälsosyfte.

 

Boka din kostnadsfria konsultation

Klicka här