Om oss


Din utveckling – vårt fokus

AF Träning & Rehabilitering är ett heltäckande tränings- och rehabiliteringscenter med syfte att utveckla dig som idrottare, motionär och företag. Med kompetenser inom personlig träning, sjukgymnastik, sport- & idrottsmassage och kostrådgivning har vi hjälpt människor rehabilitera såväl enklare till mer komplexa skador, ökat deras välbefinnande samt prestera bättre inom sina idrotter!
Vårt ständiga fokus ligger på att få dig som klient att känna dig sedd och utveckla de förmågor just du vill. Detta får oss på AF Träning & Rehabilitering att kontinuerligt utvärdera och reflektera kring de senaste inom hälso- och träningsbranschen för att kunna ge dig bästa möjliga hjälp, oavsett mål och syfte med träningen.

För att bli bäst måste du träna bäst

Vägen mot världseliten blir smalare och smalare för varje år. I takt med att utrustningen blir lättare, underlagen snabbare och skydden smidigare utvecklas idrotterna i en väldig hastighet. Detta resulterar i att de tekniska, fysiska och psykiska kraven på dig som idrottare blir större och förutsätter att du håller dig såväl skadefri som i god fysisk form.
Med noggranna screeningverktyg, världsledande testutrustning och flera års erfarenhet inom elitidrotten har vi en gedigen kunskap inom idrottens fysiologi och träningslära och har hjälpt klienter med att vinna alltifrån SM-Guld i Mountainbike till att skriva proffskontrakt i ishockey och fotboll.
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig som idrottare, klicka här.

Vi hjälper dig bli den bästa versionen av dig själv!

Vi har skapat en unik träningsmiljö med syftet att kunna hjälpa en bredare population av människor samt ge dig de optimala förutsättningarna till informations- och kunskapsimplementering. I och med att vårt träningscenter inte är ett allmänt gym kan vi anpassa miljön utefter dig som klient!
Oavsett tidigare erfarenhet inom träning, skadehistorik eller målsättning vill vi hjälpa dig som klient att uppnå just det du vill. Vi anser att det inte finns ett kostråd, ett träningsprogram eller en trend som passar alla. Vi lyssnar, samlar in och bearbetar dina tankar och önskemål och sätter dig i fokus, med syftet att göra dig till den bästa versionen av dig själv!
Läs mer om hur vi kan hjälpa dig som motionär, klicka här.Alfons Fallqvist
Personlig Tränare, Sport- & Idrottsmassör, Kostrådgivare

 

Jennie Liljehult
Mental Tränare
Jenny Björklund
Personlig Tränare
Emil Tapper
Fysioterapeut / Sjukgymnast