Idrottare


SCREENING & TESTER – IDROTTSSPECIFIKT

Screening & Tester är någonting alla våra idrottare göra för att ta reda på deras nuläge och analysera vart de står i förhållande till deras mål.
Med våra avancerade och validerade screening- och testverktyg har vi skapat idrottsspecifika testprotokoll för idrottens kravprofiler.
Beroende på idrott använder vi oss av alltifrån sprint-, spänst-, explosivitets-, uthållighets- och styrketester samt kropps- och rörlighetsanalyser.

PERSONLIG TRÄNING 90

För att skapa dig optimala förutsättningar till utveckling har vi en längre träningssekvens för att optimera alltifrån vilotid och prestation till träningsimplementering och adaptation


SCREENING – IDROTTSSPECIFIKT

Hur ser ditt rörelsemönster ut i din idrott och hur kan vi effektivisera din rörelseförmåga för att optimera din prestation? I din idrottsspecifika screening använder vi oss
av grennära kravanalyser baserade på din idrotts utförande för att med noggrannhet ta reda på vad du behöver utveckla i ditt rörlighetskomplex.

PERSONLIG TRÄNING 60

Ett unikt träningspass på 60 minuter helt skräddarsytt efter dina mål och förutsättningar. Här står du i fokus och vi jobbar med övningar anpassade för att utveckla dig inom din idrott.
Allt du behöver veta om din träning får du reda på här. Passar lika bra för dig som vill komma igång med träningen, rehabilitera en skada eller idrottar.


KOSTRÅDGIVNING

Dina kostvanor har enormt stor betydelse för din fysiska utveckling och din idrottsliga prestation. Du skulle aldrig tillåta dig själv att medvetet
förstöra din utrustning inför tävlingen eller matchen. Varför skulle du då minimera sannolikheten till optimal prestation på grund av ett dåligt kostintag?
Här tar vi reda på vad du bör prioritera i ditt energiintag och skapar sedan ett kostprogram för att hjälpa dig maximera din återhämtning och utveckling!

SPORT- & IDROTTSMASSAGE

45 minuter sport- & idrottsmassage
för dig som har en skada, vill prestera på topp inför en kommande tävling eller återhämta dig efter en veckas hård träning.
Massage är en mycket bra kompletterande behandlingform för att orka prestera på topp!

ONLINE COACHING

Oavsett vart du befinner dig i landet eller världen kan vi med hjälp av dagens teknik styra din träning på distans. Utefter din nulägesanalys strukturerar vi upp en tydligt och konkret utvecklingsplan och bygger upp en personlig träningsprofil som du med bara några knapptryck enkelt kommer åt både i mobilen, surfplatten och datorn. Uppföljningar om hur din träning går sker kontinuerligt för att vi på bästa sätt ska kunna optimera din träning!