Motionär


PERSONLIG TRÄNING 60

Ett unikt träningspass på 60 minuter helt skräddarsytt efter dina mål och förutsättningar. Här står du i fokus och vi jobbar med övningar anpassade för dig. Allt du behöver veta om din träning får du reda på här. Passar lika bra för dig som vill komma igång med träningen, rehabilitera en skada eller idrottar.

PERSONLIG TRÄNING 30

Ett träningspass på 30 minuter som passar perfekt för dig som vill klämma in ett träningspass på lunchen eller innan jobbet. Vi garanterar en svettig utmaning som ger dig energi för hela dagen.


PARTRÄNING

Vill du och din kompis börja träna eller vill du komma i form tillsammans med din partner? Parträningen på 60 minuter är för två personer som vill utvecklas tillsammans. Här anpassas träningen med syftet att ni båda ska få utmaning, inspiration och kunskap i träningen!

GRUPPTRÄNING/SMALL GROUPS

Drivs ni av att träna i grupp eller jobbar ni mot samma mål? Ska ni springa ett lopp eller vill ni komma igång med träningen? Gruppträning/Small Groups inriktar sig mot en grupp personer som tillsammans vill utvecklas och få ett träningspass upplagt efter era viljor och mål.


KROPPSANALYS & SCREENING

Du som är intresserad av att veta bland annat din fettprocent, fettfördelning, viscerala fettnivåer muskelmassa samt din muskulära fördelning är detta någonting för dig.
Tillsammans med en Screeningen och rörelseanalys som bygger på noga utvalda övningar utefter dig och din huvudsakliga uppgift, oavsett om det gäller elitidrott eller vardagsmotion, får du ett tydligt resultat på hur bra din kroppssammansättning och rörlighetsdynamik ser ut.

SPORT- & IDROTTSMASSAGE

45 minuter sport- & idrottsmassage för dig som har en skada, vill prestera på topp inför en kommande tävling eller återhämta dig efter en veckas hård träning. Massage är en mycket bra kompletterande behandlingform för att orka prestera på topp!


KROPPSANALYS

Med en kroppsanalys tar vi reda på alltifrån din vikt, fettprocent och fettfördelning till muskelmassa, muskulär fördelning samt intra- och extracellulär vätska!
Fett har en tendens att lägga sig runt organen i kroppen, så kallat visceralt fett, vilket ökar risken för flertalet sjukdomar. Med en kroppsanalys får vi alltså en tydlig sammanställning av dina kroppsvärden och kan därefter anpassa kost- och träningsprogram för att optimera dina resultat!

SCREENING

Med en noggrann screening mäter och analyserar vi din och din kropps rörlighetsförmåga för att du ska få de bästa förutsättningarna att klara av de aktiviteter du vill utföra. Oavsett om målet är att prestera bättre i din idrott, springa snabbare, bli av med smärta eller klara av ditt jobb tar vi reda på vilka rörelsemönster som kan effektiviseras för att utveckla din hälsa och välmående!


LÖPANALYS

Här analyserar vi din löpteknik och rörelsedynamik med syftet att utveckla alltifrån din fotisättning och kraftutveckling till att minska din markkontakttid och energibesparing. Med kompletterande rörlighetstester anpassade för löpning tar vi reda på vilka eventuella begränsningar du har som skulle kunna hämma dig i din löpning.

ONLINE COACHING

Ett träningsupplägg där allting sköts online. En helt personlig träningsprofil som du med bara några knapptryck enkelt kommer åt både i mobilen, surfplatten och datorn. Där samlar vi allt från träningsprogram, kostprogram, testresultat och mycket mer. Uppföljningar om hur din träning går sker kontinuerligt för att vi på bästa sätt ska kunna optimera din träning!